Dagens shopping

Min datter har været lidt rundt i Skandinavien i de sidste par dage, og det gav mig mulighed for at få hende til at købe en flaske rom med hjem til mig. Ikke at der er noget at spare i lufthavnene, men hvem siger nej, når nogen spørger om man skal have noget med? Ikke jeg ihverfald 🙂

Det blev til en flaske A. H. Riise Royal Danish Navy Rum 40%. En rom der har skabt store diskutioner i rom-smage-kredse, da nogen vil mene den ikke har noget som helst med rom at gøre p.g.a. den store sødme, imens andre opfatter den som en likør. Andre igen, sikkert dem med meget sød tand, har kategoriseret A. H. Riise Royal Danish Navy Rum som deres absolutte favorit, men sådan er der jo så meget – den slags er jo smag og behag.

Forhandlerens beskrivelse af denne rom, kan du læse her: Navy Rum – og du får også en virkelig kenders beskrivelse – nemlig selveste Mads “Romhatten” Heitmann’s smagetest. Mads er ikke specielt vild med denne rom, men igen – det er jo et spørgsmål om smag og behag. Klik ihvertfald på ovenstående link, og læs meget mere om denne fine rom. Og gå så ud at købe en flaske, og giv din egen vurdering. Skriv gerne i kommentarfeltet, hvis du vil give dit besyv med…

Mærke: Royal Danish Navy  Rum
Destilleri: A. H. Riise
Alcohol: 40% vol
Alder: Blend op til 20 år
Land: Dansk Vestindien
Pris: kr 375,-

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *